Modernist Bread - Recipes 1
4.2
بر اساس نظر کاربران
شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید
هر دانلود یا پرسش از هوش مصنوعی 2 امتیاز لازم دارد، برای بدست آوردن امتیاز رایگان، به صفحه ی راهنمای امتیازات سر بزنید و یک سری کار ارزشمند انجام بدینکتاب های مرتبط:
کتاب «Modernist Bread - Recipes 1» اثری بینظیر و جامع است که دنیای نان را با دیدگاهی علمی و نوآورانه به خوانندگان معرفی میکند. این کتاب یکی از برجستهترین منابع در حوزه پخت نان و مطالعات مرتبط با آن است که توسط ناتان میروُد و فرانسیسکو میگویا نگارش شده است.
خلاصهای از کتاب
کتاب «Modernist Bread - Recipes 1» اولین جلد از مجموعهای است که به بررسی علمی، هنری، و عملی نان میپردازد. این کتاب نتیجه سالها تحقیق و تجربه نویسندگان آن است که به دنبال کشف اصول دقیق فرایند پخت نان بودهاند. از تاریخچه نان گرفته تا تکنیکهای مدرن پخت، این اثر هر آنچه که یک نانپز حرفهای یا علاقهمند به یادگیری در مورد نان نیاز دارد را ارائه میدهد.
این جلد به طور خاص بر دستورات غذایی تمرکز دارد و شامل طیف گستردهای از دستورهای نان است که برای هر سطح مهارتی مناسب میباشد. علاوه بر دستورهای کلاسیک، این کتاب بر نوآوریهای مدرن در پخت نان تاکید دارد که در هیچ جای دیگری نمیتوان یافت.
کار با دستگاهها و ابزارهای مختلف از جمله stand mixers و پروسههای تخمیر پیچیده مانند sourdough در این جلد پوشش داده شده است. همچنین تصاویر با کیفیت بالا، توضیحات دقیق فرایندهای پخت و نکات کلیدی برای بهینهسازی نتیجه، از ویژگیهای برجسته این کتاب است.
نکات کلیدی
- آشنایی با اصول علمی پشت پروسههای پخت نان.
- ارائه دستورهای غذایی که با دقت و به صورت قدم به قدم تنظیم شدهاند.
- بررسی تاثیر مواد مختلف از جمله flour، yeast و water بر کیفیت نان.
- راهنمای جامع برای استفاده از ابزارهای پخت مدرن.
- تصاویر آموزشی برای درک بهتر مراحل مختلف تهیه نان.
جملات معروف از کتاب
"Bread is a portal into history, science, culture, and the art of flavor."
"To understand bread, you must embrace both tradition and innovation."
چرا این کتاب مهم است؟
اهمیت کتاب «Modernist Bread - Recipes 1» تنها به گستردگی موضوعات مطرح شده در آن نیست، بلکه به نحوه ارائه این اطلاعات نیز بازمیگردد. این کتاب علم، هنر و مهارتهای عملی را به گونهای ترکیب میکند که نهتنها دانش فنی، بلکه عشق و علاقه به نان را نیز به خواننده منتقل میکند.
دانشجویان علوم غذایی، نانپزهای حرفهای، و حتی کسانی که به طور تفریحی به هنر پخت نان علاقه دارند، میتوانند از مطالعه این کتاب بهرهمند شوند. این اثر تاثیری منحصر به فرد بر دیدگاه ما نسبت به نان و نقش آن در فرهنگ و تاریخ دارد و به خوانندگان این فرصت را میدهد که نقش خود را در آینده این هنر بهبود ببخشند.
دانلود رایگان مستقیم
شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید
دسترسی به کتابها از طریق پلتفرمهای قانونی و کتابخانههای عمومی نه تنها از حقوق نویسندگان و ناشران حمایت میکند، بلکه به پایداری فرهنگ کتابخوانی نیز کمک میرساند. پیش از دانلود، لحظهای به بررسی این گزینهها فکر کنید.
این کتاب رو در پلتفرم های دیگه ببینید
WorldCat به شما کمک میکنه تا کتاب ها رو در کتابخانه های سراسر دنیا پیدا کنید
امتیازها، نظرات تخصصی و صحبت ها درباره کتاب را در Goodreads ببینید
کتابهای کمیاب یا دست دوم را در AbeBooks پیدا کنید و بخرید
1300
بازدید4.2
امتیاز0
نظر98%
رضایتنظرات:
4.2
بر اساس 0 نظر کاربران
Questions & Answers
Ask questions about this book or help others by answering
No questions yet. Be the first to ask!