Modernist Bread - Ingredients

4.6

بر اساس نظر کاربران

شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید
هر دانلود یا پرسش از هوش مصنوعی 2 امتیاز لازم دارد، برای بدست آوردن امتیاز رایگان، به صفحه ی راهنمای امتیازات سر بزنید و یک سری کار ارزشمند انجام بدین

کتاب های مرتبط:

معرفی کتاب 'Modernist Bread - Ingredients'

کتاب Modernist Bread - Ingredients یکی از جامع‌ترین و پیشرفته‌ترین منابع برای آشنایی با نان و روش‌های مدرن تهیه آن است. این اثر، نیروی محرک پشت پرده تغییر نحوه نگاه ما به نان، مواد اولیه، و علم نهفته در آن است. هدف اصلی این کتاب فراتر از دستورپخت‌های ساده بوده و تلاش می‌کند به عمق دانش و تکنیک‌های علمی مرتبط با نان بپردازد تا خوانندگان را قادر سازد کیفیت کار خود را به سطحی کاملاً جدید ارتقا دهند.


خلاصه‌ای از کتاب

کتاب Modernist Bread - Ingredients به تفصیل توضیح می‌دهد که چگونه مواد اولیه‌ای مانند آرد، آب، مخمر، نمک و مواد افزودنی تخصصی، اساس شکل‌گیری نان هستند. نویسندگان این کتاب، یعنی Nathan Myhrvold و Francisco Migoya، با استفاده از مطالعات گسترده آزمایشگاهی و عملی در آشپزخانه، سعی کرده‌اند علمی‌ترین اطلاعات ممکن را درباره ساختار، واکنش‌های شیمیایی، و عوامل مؤثر در طرز تهیه نان ارائه دهند.

این کتاب شامل تعداد زیادی تصاویر با کیفیت، جداول، نمودارها، و تحلیل‌های پیشرفته علمی است که هر یک به درک عمیق‌تر مواد اولیه کمک می‌کند. به علاوه، راهنمایی‌ها و پیشنهادهایی برای بهبود بهره‌وری و خلاقیت در پخت نان نیز در این کتاب گنجانده شده است.


نکات کلیدی

  • تحلیل علمی جامع مواد اولیه نان.
  • توضیح تأثیر عوامل محیطی مانند دما و رطوبت.
  • استفاده از تکنیک‌های مدرن برای بهبود ساختار نان.
  • ارائه نکات کاربردی برای پخت نان با کیفیت عالی.
  • تصاویر و نمودارهای دقیق برای درک بهتر فرآیندها.

جملات معروف از کتاب

"Bread is one of the oldest and most global forms of sustenance, yet it continues to evolve."

"Understanding ingredients is the first step to mastering bread."

"Modernist techniques don’t replace tradition; they add to the baker's toolbox."


چرا این کتاب مهم است؟

کتاب Modernist Bread - Ingredients به دلیل تمرکز بر ترکیب علم و هنر در تهیه نان، فرصتی بی‌نظیر برای آشپزها، نانوایان حرفه‌ای، و علاقه‌مندان به پخت نان فراهم کرده است تا دانش و مهارت خود را به روش‌های مدرن ارتقا دهند. علاوه بر ارائه تحلیل‌های علمی، این کتاب همچنین ارزش نان را نه تنها به عنوان ماده غذایی بلکه به عنوان بخشی از فرهنگ و تاریخ بشری آشکار می‌سازد. خوانندگان با مطالعه این اثر، ابزارها و اطلاعات لازم برای ایجاد نانی متفاوت و باکیفیت در اختیار خواهند داشت.

Modernist Bread provides a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the critically acclaimed Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this James Beard Award–winning encyclopedia of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals. The result is the most in-depth look at bread to date. Stunning photography brings the complete story of bread to life across five volumes―uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust. In Modernist Bread, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. Housed in a sleek stainless-steel case, this five-volume set contains more than 1,500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all the recipes into the kitchen in one compact collection. Spanning over 2,600 pages, Modernist Bread will become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. This book is a call to arms for any baker―whether you are a strict traditionalist, avid Modernist, home baker, restaurant chef, or artisanal baker―to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.

دانلود رایگان مستقیم

شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید

دسترسی به کتاب‌ها از طریق پلتفرم‌های قانونی و کتابخانه‌های عمومی نه تنها از حقوق نویسندگان و ناشران حمایت می‌کند، بلکه به پایداری فرهنگ کتابخوانی نیز کمک می‌رساند. پیش از دانلود، لحظه‌ای به بررسی این گزینه‌ها فکر کنید.

این کتاب رو در پلتفرم های دیگه ببینید

WorldCat به شما کمک میکنه تا کتاب ها رو در کتابخانه های سراسر دنیا پیدا کنید
امتیازها، نظرات تخصصی و صحبت ها درباره کتاب را در Goodreads ببینید
کتاب‌های کمیاب یا دست دوم را در AbeBooks پیدا کنید و بخرید

نویسندگان:


1224

بازدید

4.6

امتیاز

50

نظر

98%

رضایت

نظرات:


4.6

بر اساس 0 نظر کاربران

احمد محمدی

"کیفیت چاپ عالی بود، خیلی راضی‌ام"

⭐⭐⭐⭐⭐

Questions & Answers

Ask questions about this book or help others by answering


Please وارد شوید to ask a question

No questions yet. Be the first to ask!