Breakfast Cereal: A Global History

4.8

بر اساس نظر کاربران

شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید
هر دانلود یا پرسش از هوش مصنوعی 2 امتیاز لازم دارد، برای بدست آوردن امتیاز رایگان، به صفحه ی راهنمای امتیازات سر بزنید و یک سری کار ارزشمند انجام بدین


A global history of breakfast cereal, from the first grain porridges to off-brand Cheerios.   Simple, healthy, and comforting, breakfast cereals are a perennially popular way to start the day. This book examines cereal’s long, distinguished, and surprising history—dating back to when, around 10,000 years ago, the agricultural revolution led people to break their fasts with wheat, rice, and corn porridges. Only in the second half of the nineteenth century did entrepreneurs and food reformers create the breakfast cereals we recognize today: Kellogg’s Corn Flakes, Cheerios, and Quaker Oats, among others. In this entertaining, well-illustrated account, Kathryn Cornell Dolan explores the history of breakfast cereals, including many historical and modern recipes that the reader can try at home.  

دانلود رایگان مستقیم

شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید

دسترسی به کتاب‌ها از طریق پلتفرم‌های قانونی و کتابخانه‌های عمومی نه تنها از حقوق نویسندگان و ناشران حمایت می‌کند، بلکه به پایداری فرهنگ کتابخوانی نیز کمک می‌رساند. پیش از دانلود، لحظه‌ای به بررسی این گزینه‌ها فکر کنید.

این کتاب رو در پلتفرم های دیگه ببینید

WorldCat به شما کمک میکنه تا کتاب ها رو در کتابخانه های سراسر دنیا پیدا کنید
امتیازها، نظرات تخصصی و صحبت ها درباره کتاب را در Goodreads ببینید
کتاب‌های کمیاب یا دست دوم را در AbeBooks پیدا کنید و بخرید

نویسندگان:


1189

بازدید

4.8

امتیاز

0

نظر

98%

رضایت

نظرات:


4.8

بر اساس 0 نظر کاربران

Questions & Answers

Ask questions about this book or help others by answering


Please وارد شوید to ask a question

No questions yet. Be the first to ask!

قیمت نهایی
174,425 تومان
0

تماس با پشتیبان