Bread Science: The Chemistry and Craft of Making Bread

4.7

بر اساس نظر کاربران

شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید
هر دانلود یا پرسش از هوش مصنوعی 2 امتیاز لازم دارد، برای بدست آوردن امتیاز رایگان، به صفحه ی راهنمای امتیازات سر بزنید و یک سری کار ارزشمند انجام بدین

کتاب های مرتبط:

Publisher: Two Blue Books, 2006. — 254 p.Bread Science: the Chemistry and Craft of Making Bread focuses on the process of how to make bread instead of on individual recipes. Each chapter details a different step of the process with practical instructions, helpful tips, and potential pitfalls described. In addition, the biology, chemistry, and physics of dough are presented in a thorough yet accessible manner. Understanding the food science behind the dough’s behavior gives the baker a more complete grasp of the process. Each chapter is divided into easy-to-read sections, making Bread Science useful as a reference. Over 250 photos and diagrams accompany the text. The bread science sections are fully referenced, enabling the reader to find more detailed information on subjects of particular interest. An annotated bibliography, glossary, and index are included.

دانلود رایگان مستقیم

برای دانلود رایگان این کتاب و هزاران کتاب دیگه همین حالا عضو بشین

نویسندگان:


نظرات:


4.7

بر اساس 0 نظر کاربران