Bread Science: The Chemistry and Craft of Making Bread
4.7
بر اساس نظر کاربران
شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید
هر دانلود یا پرسش از هوش مصنوعی 2 امتیاز لازم دارد، برای بدست آوردن امتیاز رایگان، به صفحه ی راهنمای امتیازات سر بزنید و یک سری کار ارزشمند انجام بدینکتاب های مرتبط:
Publisher: Two Blue Books, 2006. — 254 p.Bread Science: the Chemistry and Craft of Making Bread focuses on the process of how to make bread instead of on individual recipes. Each chapter details a different step of the process with practical instructions, helpful tips, and potential pitfalls described. In addition, the biology, chemistry, and physics of dough are presented in a thorough yet accessible manner. Understanding the food science behind the dough’s behavior gives the baker a more complete grasp of the process. Each chapter is divided into easy-to-read sections, making Bread Science useful as a reference. Over 250 photos and diagrams accompany the text. The bread science sections are fully referenced, enabling the reader to find more detailed information on subjects of particular interest. An annotated bibliography, glossary, and index are included.
دانلود رایگان مستقیم
You Can Download this book after Login
دسترسی به کتابها از طریق پلتفرمهای قانونی و کتابخانههای عمومی نه تنها از حقوق نویسندگان و ناشران حمایت میکند، بلکه به پایداری فرهنگ کتابخوانی نیز کمک میرساند. پیش از دانلود، لحظهای به بررسی این گزینهها فکر کنید.
این کتاب رو در پلتفرم های دیگه ببینید
WorldCat به شما کمک میکنه تا کتاب ها رو در کتابخانه های سراسر دنیا پیدا کنید
امتیازها، نظرات تخصصی و صحبت ها درباره کتاب را در Goodreads ببینید
کتابهای کمیاب یا دست دوم را در AbeBooks پیدا کنید و بخرید