Advanced bread and pastry: a professional approach
5.0
بر اساس نظر کاربران
شما میتونید سوالاتتون در باره کتاب رو از هوش مصنوعیش بعد از ورود بپرسید
هر دانلود یا پرسش از هوش مصنوعی 2 امتیاز لازم دارد، برای بدست آوردن امتیاز رایگان، به صفحه ی راهنمای امتیازات سر بزنید و یک سری کار ارزشمند انجام بدینکتاب های مرتبط:
Bread and pastry: a historical perspective and current opportunities -- Food safety and sanitation in the bakery -- The baking process and dough mixing -- Fermentation -- Baking bread -- Advanced flour technology and dough conditioners -- Alternative baking processes -- Bread formulas -- Viennoiserie -- Cookies -- Quick breads -- Pastry dough -- Pies and tarts -- Cake mixing and baking -- Syrups, creams, custards, egg foams, and icings -- Mousse -- Classic and modern cake assembly -- Petits fours and confectionS -- Frozen desserts -- Plated desserts -- Advanced decoration -- Chocolate and chocolate work.
دانلود رایگان مستقیم
برای دانلود رایگان این کتاب و هزاران کتاب دیگه همین حالا عضو بشین